Ajándéktárgy

Zenei motívummal díszített ajándéktárggyal mindig örömet szerezhet zenetanárának, növendékének, muzsikus ismerősének, gyermekének, vagy akár saját magának. Hangszerboltunk a kisebb, praktikus, vagy egy kicsit komolyabb, elegánsabb ajándéktárgy gazdag kínálatával várja önt!

Növendéke jutalmazására kiválóan alkalmas egy kis matrica, ceruza, hegyező, golyóstoll, radír, vonalzó, tolltartó, stb. Egy zenetanárnak köszönetet mondhat pl. egy Bach: "Kávé kantáta" motívummal díszített porcelán kávés csészével vagy akár egy hamutartóval.


Könyvespolcát, zongoráját díszítheti kedvenc zeneszerzőjének élethű kis mellszobrával (Bach, Beethoven, Mozart, Liszt, Verdi, Wagner, stb.).

Mindig jó ötletnek bizonyul különböző hangszereket ábrázoló, violinkulcs, illetve hangjegy formájú kitűző, nyakkendőtű, nyaklánc. Kedves ajándék egy csomag minőségi papír szalvetta, vagy egy szép hangulatot varázsoló gyertya.


Vásárlási utalvány


Nem tudja, milyen ajándékot vegyen?
Minek örülne legjobban megajándékozottja?

Kézenfekvő megoldás a vásárlási utalvány!
Különböző címletekben árusítjuk és a Victoria hangszerboltban található bármely hangszerre, tartozékra, kottára, de javításra is beváltható.

Kiemelt ajánlatok


Ruházkodáshoz, díszítéshezHölgyeknek, otthoni hangulathozvissza a lap tetejére