Zenei események, újdonságok


YAMAHA Gitárnapok a Victoria Music Hangszerszaküzletben
2016. július 4-8.


Örömmel tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy üzletünk kivételes lehetőséget kapott exkluzív YAMAHA gitárok bemutatására. Első körben a Balatonfüredi Gitárfesztiválon (június 27-én és 28-án) fogjuk felsorakoztatni - az akár több millió forint értékű - hangszereket, továbbá szaküzletünkben is kipróbálhatóak július 4. és 8. között.

Ha ezen a feltüntetett héten ellátogat szaküzletünkbe, hogy kipróbálja a rendkívüli YAMAHA gitárokat, és felmutatja levelünket (akár mobilon, akár nyomtatott formában), abban az esetben 10 000 Ft-os vásárlási utalványt* kap ajándékba, amely 100 000 Ft feletti Yamaha termék vásárlása esetén váltható be. Ez a különleges ajándékkupon év végéig érvényes, tehát akár decemberben is beváltható.

* A 10 000 Ft-os kupon egyéb kedvezményekkel nem összevonható, készpénzre nem váltható.

YAMAHA hangszerek listája

GFS800NT, GLL36AREII, GGC32S, GGC82C, GAPX1200IIN, GNCX2000R, GNTX1200R, GSLG200N, GRS502TBGR, BB1025XCMB, RS820CRRRT

YAMAHA Gitárnapok időpontja:

2016. július 4-8. (hétfő-péntek) 10-18 óráig.

YAMAHA Gitárnapok helyszíne:

Victoria Music Hangszerszaküzlet 1024 Bp. Fény utca 15.
(Mammut oldalában, a Millenáris főbejáratával szemben.)

Szeretettel várjuk,
Kollár Béla és a Victoria Music csapatának nevében,
Nánási Sándor


Megtiszteltetés - Genius Loci díj (2016.04.16)


2016. április 16-án a Richter Gedeon Nyrt. mellett a Victoria Music Hangszerszaküzlet nyerte el,
nemzeti kategóriában a "GENIUS LOCI" díjat.
Az elismerést az Oboás Társaság Alapítvány jelöltjeként a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségétől kaptuk (MATEHETSZ).A díj célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit."Annak idején a zenei fejlődésemben - az oboaművészi pályám elején - én is kaptam szakmai támogatást.  Emiatt tudom, mennyire fontos a kellő időben érkező külső segítség. Fontosnak tartom, hogyha valaki díjat nyer, akkor elismerésként olyan érdemi dolgot vehessen át, ami lendületet, kitartása ad a további munkához, gyakorláshoz. Ezért szívesen és elkötelezetten teszem meg, hogy tanácsaimmal, szakmai eszközökkel segítem a növendékeket a tanulmányok végzésében. Külön jóleső érzés olyan hátrányos helyzetű gyerekek mellé állni, akik önerőből soha nem lehetnének aktív részesei a zenetanulásnak. A tehetséggondozás sokrétű feladat, ezért fontos, hogy bárki, akinek van alkalma és lehetősége, az a saját adottságaihoz mérten vállaljon hiteles szerepet a tehetségek kibontakoztatásában.  Ami különös, hogy ez mindig, akár évek távlatában is, de visszahat egy vállalkozás érésére, megítélésére." –Kollár Béla ügyvezető, tulajdonos.


Dieter Hopf gitár koncert és workshop üzletünkben fellépőkkel (2015.11.28.)


Neves előadók tiszteltek meg bennünket jelenlétükkel, fiatal tehetségekkel egyetemben.A német gyártó gitárjai iránt nagy volt az érdeklődésKiemelt figyelem egy minőségi német gitár márka iránt:

Korg elektromos zongorák bemutatója (2015.11.21.)


Újdonságként énekhanggal szemlélhették meg érdeklődőink a billentyűs hangszereket, persze a kipróbálás sem volt akadály

Roland elektromos zongora- és dobprezentáció (2015.11.14.)


Másik hangszeróriás, a Roland zongora modelljeit ismerhették meg és próbálhatták ki vendégeinkAz esemény zárásaként finomságokkal kedveskedtünk a megjelenteknekYamaha zongora, digitális billentyűs közönségtalálkozó (2015.11.07.)


Új Yamaha hangszer modellek kerültek prezentálásra kivetítővel és hangosítással, demonstrátorral.Elérkezett az idő a modellek közönség általi kipróbálására és kérdések megválaszolására:Őszi hangszerbemutató sorozat a Victoria Music Hangszerszaküzletben


Profi zenészek koncertjeivel, gyártói képviseletek által nyújtott szakmai tájékoztatókkal, kipróbálható és megvásárolható hangszerekkel!

Helyszín: VICTORIA MUSIC HANGSZERSZAKÜZLET, Fény utca 15.

Kérjük, jelentkezzen e-mailben az info@victoryhangszeruzlet.hu-n, mert rendezvényünk regisztráció köteles!

Yamaha
november 07.
szombat 13:45

Roland
november 14.
szombat 13:45

Korg
november 21.
szombat 13:45

Dieter Hopf
november 28.
szombat 13:45

Őszi hangszerbemutató

Yamaha zongora-, elektromos zongora és szintetizátor bemutató (2015.01.31.)


A Victoria Music rendhagyó hangszerbemutatóján teltházzal vettek részt azok, akik érdeklődtek a Yamaha hangszerek hangzásvilágával és tulajdonságaival. Kicsik és nagyok egyaránt új ismeretekkel, élményekkel lettek gazdagabbak Neumann Balázs lenyűgöző hangszerbemutatója által.
A megismertetett hangszermodellek megvásárolhatók üzletünkben!

Yamaha zongora bemutató

Neumann Balázs zongorista, magával ragadó temperamentumával, elképesztő humorával rendkívüli élményt adott a hallgatóknak.

Yamaha zongora bemutató

A kipróbálási lehetőséget a jövő zenészpalántái sem mulasztották el, hiszen egyedi zenei élménnyel ajándékozzák meg a Yamaha hangszerek azok művelőit.

Yamaha zongora bemutató

Az egyedi érdeklődések végtelen sora nyugtázta a hangszerbemutatónk sikerét.


Yamaha zongora bemutató a Mammutban 2013. december 14-22-ig


A Yamaha Music és a Victoria hangszerüzlet karácsony előtti időszakban ráhangolódik a Mammut bevásárlóközpontban a karácsonyra. A különböző Yamaha digitális zongorák és pianinók megtekinthetők és megvásárolhatók a hangszerüzletben.

Yamaha zongora bemutató

Tyros 5 bemutató 2013. november 29-én


A Mammut bevásárlóközpontban bemutattuk a Yamaha Tyros 5 workstationt 2013. november 29-én, mely egy új felsőkategóriás generációt képvisel a könnyűzenében. A Yamaha Music és Victoria hangszerüzlet közös produkciója sikert aratott, az első példány már el is kelt. A hangszerüzletben további Yamaha modelleket próbálhatnak ki és vásárolhatnak meg.

Tyros 5 bemutató 1. Tyros 5 bemutató 2. Tyros 5 bemutató 3.

Yamaha fúvós hangszer bemutató 2013. november 18-19-én


Profi muzsikusok, fiatal zenészek jöttek és próbálták ki a legprofibb Yamaha modelleket Budapesten a Bartók Konziban 2013.11.18-19-én, Klarinétok, szaxofonok és további fa- és rézfúvós hangszerek széles választékát vonultatták fel, a Yamaha külföldi szakembereinek közreműködésével, akik tanácsadással és hasznos információkkal szolgáltak a kiállítás időtartama alatt. A Victoria hangszerüzletben további Yamaha fúvós hangszer modellek találhatók, kipróbálhatók és megvásárolhatók.

Yamaha fúvós hangszer 1. Yamaha fúvós hangszer 2.

Yamaha fúvós hangszer kiállítás Magyarországon


A Yamaha Music Europe GmbH szeretettel meghív zenészeket, tanárokat, tanulókat és mindenkit, akit érdekel a novemberben, Budapesten megrendezésre kerülő, egyedülálló Yamaha fúvós hangszer kiállításra. A rendezvényen 50 db professzionális és felső kategóriás fúvós hangszert állítunk ki (fa- és rézfúvós egyaránt), ahol a vendégeknek lehetősége lesz ki is próbálni a termékeket. A rendezvényre a belépés ingyenes.


Yamaha fúvóshangszerek Helyszín: Bartók Béla Konzervatórium
Ferencsik Terem (földszinten)
1065 Budapest, Nagymező u. 1.


Időpontok: 2013. november 18. (hétfő)
14:00 - 18:00 óra
2013. november 19. (kedd)
10:00 - 18:00 óra


 
Fúvósok
vissza a lap tetejére