Victoria Music Saját termékek

Hangszerboltunk a kereskedelmi és javító profil mellett termékek gyártásával is foglalkozik.

A Victoria Music legnagyobb múltra visszatekintő részlege a nádkészítés.

Már több, mint húsz éve gyártunk a fafúvós hangszeren játszók számára oboanádat és fagott nádat; tanulók, hobbyzenészek és profi muzsikusok számára is.

Félkész nádanyagaink azok számára készülnek, akik otthon önmaguk szeretnék befejezni a nádat "saját igényeik" szerint. Az elképzeléseikhez leginkább megfelelő átmérőjű, vastagságú és formájú nádanyagot választhatnak. A kész nádak is igazíthatók kedv szerint, de ott már egy beállított test áll a vásárlók rendelkezésre.


Az oboa nád és a fagott nád megmunkálása különféle szerszámokat igényel. Ezek közül több saját gyártmány. Pl. faragókés, dorni (tüske), faragónyelv, levágó tőke, stb.

A nádakhoz elengedhetetlen a nádtok is, mely védelmet nyújt szállítás és raktározás közben. Évek alatt többféle modellt fejlesztettünk ki, és az új hangszerboltban kedvére válogathat a különféle színű és méretű darabok közül. Igényesen megmunkált fából készülnek, így a természetes szellőzést biztosítják.

Népszerűek a hangszerek tisztításához készített eszközeink is. Törlőkendőinket természetes pamutból készítjük, ezért a hangszer belsejében keletkezett párát tökéletesen magukba szívják. Így óvják a fából készült hangszereket az elrepedéstől.

A kendő végére erősített rézből esztergált nehezék a könnyű kezelhetőséget biztosítja, miközben óvja a hangszer belső falát a karcolástól. A törlők különböző méretben készülnek. Oboához, angolkürthöz, fagotthoz, fuvolához, klarinéthoz. A tökéletes tisztítás érdekében oboához és fagotthoz két-két kendőt gyártunk. Külön a hangszer alsó és felső részéhez.

A hangszer ezüstözött mechanikájának tisztításához impregnált mechanikatisztító kendőt ajánlunk. Az oxidációt is eltávolítja. Rézfúvósoknak ezüst- vagy lakktisztító kendőt javasolunk.

Vevőink körében népszerűek a saját gyártású vastagon bélelt hangszerhuzataink. Trombita, kürt, harsona, cselló, gitár, bőgő, stb. Könnyű súly, egyszerű forma, praktikus kidolgozás jellemzi ezeket.

A hangszerboltban megtekintheti és meggyőződhet a kedvező ár-érték arányukról.

vissza a lap tetejére