Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Állvány

Ha egyedül gyakorolunk, vagy együttesben muzsikálunk, általában kottából játszunk. A kotta ideális elhelyezése kottaállványon vagy kottapulton történik. A kottaállvány kicsire összehajtogatható. A kottapultnak csak a lábai csukhatók össze, a táblája, amelyre a kottát helyezzük, az nem. Mindkettőnek szabályozható a magassága és a kottát tartó rész (tábla) dőlésszöge is. A fémből készült kottaállvány általában nikkel vagy fekete színű, de gyártanak a szivárvány minden színében.
Kottapultot készítenek fából, fémből és műanyagból. Létezik kis asztali kottatartó is. Összecsukható kottatartó néhány típusához táska is kapható, mellyel a szállítása egyszerűbb.A kottatartó hasznos kiegészítő tartozéka a felrögzíthető hálózatról vagy elemmel működő világítás; a kottapultra erősíthető tálca, melyre a hangszertartozékok tehetők: gyanta, nád, szordínó, ceruza, radír. Ötletes a szemüveg- ceruza- vagy pohártartó. Szabadtéri muzsikáláshoz hasznos a kottacsipesz. Elegáns termekben, lakásban fából készített hajlított vonalvezetésű kottaállvány az igényes megoldás.

Karmesterek, karnagyok számára nagyobb, stabilabb kottapultot gyártanak. Turnézó muzsikusok számára ultrakönnyű, de stabil alumíniumból készült összecsukható állványt ajánlunk. Létezik magas kottaállvány is.

A hangszerállvány a hangszer ideiglenes vagy tartós tárolására szolgál. Többféle típust forgalmazunk minden hangszerhez. Létezik könnyű, kicsire csukható, hangszertokba helyezhető, vagy stabilabb, nagyobb. Fúvós zenekarok részére elengedhetetlen a hangszerre erősíthető "menet kottatartó". A billentyűs hangszerek „X” állványra helyezhetők. Gitárok esetében falra szerelhető vagy több gitár tárolására alkalmas. Ötletes megoldás a pultra szerelhető hegedű vagy vonótartó kampó.

Mikrofonállvány több típusát árusítjuk.

Hangszerállványt kínálunk a következő hangszerekhez:
Fuvola, oboa, angolkürt, klarinét, szaxofon, basszusklarinét, fagott, kontrafagott, trombita, kürt, harsona, tuba, tenorkürt, baritonkürt, hegedű, brácsa, cselló, bőgő, ukulele, gitár, elektromos gitár, billentyűs hangszer: szintetizátor, elektromos/digitális zongora.