Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Vonós tartozék

Hegedűhúr, brácsahúr, csellóhúr, bőgőhúr és vonós tartozék

Pirastro, Thomastik, Larsen, Jargar, D’addario, Arakoz, Stradivari, Lenzner és egyéb gyártók teljes húrválasztékát kínáljuk hangszerszaküzletünkben, melyeket nemcsak készletben, hanem szálanként és kisebb méretekben is árusítunk.

A húr minőségének megőrzéséhez húrolajat és húrtisztító folyadékot ajánlunk.

A húr és vonó ideális kapcsolatát a jól megválasztott gyanta biztosítja.Hegedű vonó, brácsa vonó, cselló vonó, bőgő vonó kezdő szinttől minden méretben fellelhető üzletünkben, míg mestervonót csak 4/4-es méretben árusítunk, mert csak ebben a méretben létezik. Pálcája lehet kerek vagy szögletes, készülhet hagyományosan fából üvegszálból vagy szénszálból (karbon vonó). Híres mesterek aranykápás mestervonóiból is válogathat (Dürrschmidt, Uebel, Mönnig, Paulus, Hoyer, Knoll, Arcus, stb.).

Szakszerű vonójavítást és szőrözést is végzünk hangszerész műhelyünkben.

Az álltartó és a vállpárna helyes megválasztása az egészséges és kényelmes testtartás szempontjából lényeges. Készülhet fából, műanyagból vagy esetleg szövet borítással, méretszabályozási lehetőséggel, esetleg antiallergén változatban. Kínálatunkból: Wolf, Kun, Wittner, Augustin, Victoria.

A hangolást megkönnyíti a finomhangoló. A szordínó használati céltól függően készülhet fémből, fából vagy gumiból.  A szordínó lehet mágneses is!

Kisebb javításhoz, illetve a karbantartáshoz kulcs, híd, húrtartó megvásárlását is biztosítja hangszerüzletünk. Cselló- és bőgő támasztóláb is beszerezhető üzletünkben, továbbá csúszásgátló, amely stabilizálja használat közben a gordonkánkat.