Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Ütőhangszerek

A szimfonikus zenekarok számára az alábbi ütőhangszereket kínáljuk: üstdob (timpani) réz- vagy üvegszálas testtel, marimba, xilofon, metallofon, vibrafon, harangjáték, triangulum, kisdob és nagydob műanyag, vagy valódi bőrrel. Gyártók: Adams, Yamaha, Bergerault, Kolberg, Meinl.Gyakorláshoz és halk játékhoz a gumiból készült némadobot/ gumipadot ajánljuk, különféle formában, méretben, anyagban, akár térdre erősíthető változatban is.

Elektromos dobot kínálunk kezdőknek és haladóknak a Yamahától és a Rolandtól!

Az elektromos dob előnye, hogy hangereje szabályozható. Némítva, fejhallgatóval is remekül használhatók az esti órákban, amikor a szomszédokat már zavarnánk.

Főbb tulajdonságaik a felszereltségükben és a hangszínek számában mutatkozik meg. Az elektromos dobszettek minőségben, felszereltségben, szolgáltatásaik sokoldalúságában jelentősen eltérnek egymástól.

Verőket, valamint állványt, tokot, huzatot is forgalmazunk a felsorolt hangszerekhez. A tartozék menüben a dobverőkről részletesebb ismertetőt olvashat, ami segít az optimális verő, kiegészítők kiválasztásában.

Könnyűzenei felhasználásra, utcai zenéléshez, világzenéhez és chill aláfestéshez kézi ütőhangszer (kis méretű ütőhangszer) sok-sok fajtája különféle gyártóktól szintén megtalálható hangszerboltunkban: triangulum, kolomp, konga, bongó, kisdob, tamburin, darbuka. Ezeket a hangszereket kézzel ütve is meg tudjuk szólaltatni. Kedveltek a kisebb gyerekek részére összeállított ritmushangszer készletek, melyek csoportos foglalkozásokon is sikerrel használhatók. A többi kisebb hangszerről a világzene menüpontban olvashat.

Mire lehet szüksége hangszeréhez?