Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Hangszer

Üdvözlöm az új honlapunkra látogató hűséges törzsvásárlóinkat és az új érdeklődőket, a művész- és tanárkollégákat, diákokat és a muzsikáló, zeneszerető embereket!
A Victoria hangszerbolt gazdag kínálatának bemutatásával összefoglaló, áttekintő képet szeretnénk adni, milyen sokféle hangszer és tartozék létezik a zene világában. Honlapunkon tájékoztatni kívánjuk arról, hogy mi mindent tud hangszerboltunkban egy helyen rövid idő alatt szakemberek segítségével megismerni, kipróbálni, megvásárolni vagy megjavíttatni.

Nagyszerű hírünk van! 2020 szeptemberében megnyitottuk webáruházunkat, így ha nem áll módjában személyesen eljönni, rendeljen online. Kapcsolatba léphet velünk facebook oldalunkon, e-mailben vagy telefonon is.

Termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat igyekeztünk vásárlóink igénye szerint alakítani. A jövőben is várjuk és köszönettel vesszük véleményét, javaslatát!
A Victoria Music hangszerüzlet weblapján, online áruházában, facebook oldalán tájékozódhat az újdonságokról, és aktuális ajánlatainkról. Hangszerkiállítás, hangszerbemutató, kurzus és egyéb rendezvényekről.

A mielőbbi személyes vagy virtuális találkozás reményében, üdvözlettel:

Kollár Béla

Kollár Béla
cégvezető,
oboaművész, tanár