Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Rézfúvós

A Victoria Music hangszerüzlet a rézfúvósok családjának minden tagját forgalmazza, trombita, vadászkürt, harsona, tuba, tenorkürt, baritonkürt, szuzafon, jelző- és postakürt, zsebtrombita stb. A kedvező áru tanuló hangszerektől a professzionális hangszerekig sokféle márkát és típust tartunk.

Próbaszoba áll rendelkezésre ezek nyugodt kipróbálására, összehasonlítására.

Zeneiskolások, iskolai-és fúvószenekarok, valamint nagy szimfonikus zenekarok művészei játszanak a nálunk vásárolt hangszereken. Például Weimann trombitán a Nemzeti Filharmonikusok, Schmidt kürtön a Magyar Rádió művészei és elégedett vásárlóink között tudhatjuk a B&S, Yamaha, stb. boldog tulajdonosait is.

 

Kinek mit ajánlunk?

„Egy jó hangszerválasztás fél siker a zenetanulás során”

  • Tanulóknak a Yamaha trombita és kürt alapmodelljeit javasoljuk. Elegendő lehet kezdőknek egy jó minőségű különféle márkanéven (MTP, Parisienne,stb.) forgalmazott trombita, kürt, vagy harsona. Vásárolhat B-, F- vagy duplakürtöt. Egyre népszerűbb egy kezdők számára kifejlesztett kis méretű, könnyebb testű vadászkürt.
  • Fúvószenekaroknak a fentieken kívül: tenorkürt, baritonkürt, tuba, szuzafon is szerepel kínálatunkban.
  • Vadászathoz és egyéb különleges célra ajánljuk a jelzőkürtöt és postakürtöt.
  • Haladóknak és művészeknek Yamaha, Weimann, Schmidt, Bach, B&S, Schlager, stb. minden modelljét árusítjuk.

A rézfúvós hangszer elengedhetetlen tartozéka a hangszerápoló, tisztító, fúvóka és a szordínó. Hasznos a praktikus, megbízható hangszerállvány is. Ismert gyártóktól sokféle fúvóka és szordínó típust kínálunk: A&S, Bach, Yamaha, Dennis Wick, Tom Crown, Humes & Berg, stb.

Amire még egy rezesnek gondolnia kell: