Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Hegedű, brácsa, cselló, bőgő

A Victoria hangszerüzlet kínálatában a vonós hangszeren tanulók és muzsikálók megtalálják mindazt, amire szükségük lehet. Hegedű, brácsa, cselló és nagybőgő: tanuló hangszertől profi hangszerig. Zeneiskolásoknak erdélyi, német és távol-keleti vonós hangszert, művészeknek új vagy régi, manufaktúrás és mester hangszereinket ajánljuk.

Tanuló és a híres mesterek aranykápás vonói közül igényei szerint mindenki kiválaszthatja ki a számára megfelelőt, legyen a vonó pálcája kerek vagy szögletes. Karbon illetve üvegszálas vonó is található hangszerszaküzletünkben.

 

Hangszerész műhelyünkben hegedű, brácsa, gordonka szakszerű javítása, beállítása, vonó szőrözés.

Hangszerkölcsönzésre is van lehetőség!

Húrkínálatunk: Pirastro, Thomastik, Larsen, Jargar, D’addario, Lenzner, stb. márkák összes típusa: hegedűhúr, brácsahúr, csellóhúr, nagybőgőhúr, hárfahúr, gitárhúr, citerahúr, mandolinhúr, ukulele húr szerepel választékunkban.

Álltartó, vállpárna, gyanta, hangszerápoló, kulcsviasz, finomhangoló, szordínó és húrláb mellett sok hasznos hangszer kiegészítővel várja Önt a Fény utcai hangszerboltunk!

Szüksége lehet még a következőkre:

Kinek milyen hangszert ajánlunk?

„Egy jó hangszerválasztás fél siker a zenetanulás során”

Kezdőknek:

Igényes vevőinknek valódi fából készült, ébenfa szerelékkel ellátott, erdélyi vagy német, kézzel beállított hangszert kínálunk minden méretben. Fontos, hogy már a tanulmányok kezdetekor is a minőségi hangra törekedjünk! Alapmegoldás lehet a tanulás első éveiben a gyári, falemezből készült hangszer, melyeket készletben is árusítunk (tokkal, vonóval).

Kezdő hangszereink kisebb méretekben is kaphatóak.

Haladóknak:

Manufaktúrás, precízen elkészített, gondosan beállított, szép,tiszta hangú hegedűt, brácsát, csellót és bőgőt ajánlunk minőségi húrral.

Művészeknek:

Új és régebbi mesterhangszereket, minőségi fa- és karbon vonókat ajánlunk.

Elektromos hangszeren játszóknak:

Professzionális- és alapminőségben készült elektromos vonós hangszereket is forgalmazunk. A szükséges kiegészítőket is kiválaszthatja, kipróbálhatja szaküzletünkben: erősítő, kábel, keverő, stb.