Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Hárfához, zongorához

A zongora/pianinó sajátossága, hogy viszonylag - a többi hangszerhez képest- kevés kiegészítőt igényel. A hárfa- és zongorajátékhoz szükséges egy zongorapad vagy hárfaszék/ zongoraszék, mely lehet hagyományos kialakítású, faragott lábú, melynek magassága kézzel állítható vagy hidraulikus/gázliftes, amely közkedvelt intézményi megrendelőink körében. Az X-lábú padok egyszerűbbek, inkább könnyűzenei környezetben vagy utazó játékosoknak ajánlott.
Hasznos a háromlábú zongora alá helyezett műanyagból vagy üvegből készült parkettavédő tányér, mely többféle méretben lelhető fel.


Ha a billentyűzetet védeni akarjuk az illetéktelen kezektől, U-zár használata javasolt, mely megakadályozza a fedél felnyitását. Kicsiknek zongorapedál adapter/ emelő lehet megoldás a pedál használatának elsajátításához. Portól, szennyeződéstől való védelem érdekében billentyűzet takarót, vagy teljes zongorát védő porvédő huzatot javaslunk.

Hangszerboltunk egyik különlegessége a gazdag hárfahúr kínálatunk. A hárfahúr nylonból, bélből, vagy fémből készül. Ha elszakad a húrja, nálunk azonnal pótolhatja, ugyanis nem csak készletben, oktávonként, hanem szálanként is megvásárolhatók.

Hárfájához szaküzletünkben beszerezhet különféle eszközöket: hangolókulcs és hozzávaló tartó, hangoló gép (akár mikrofonnal is), pedálgumi, hárfaszék, porvédő huzat. A hárfa szállításához bélelt huzatot vagy biztonságos keménytokot ajánlunk. A hárfát szállító kocsi lehet kettő vagy hatkerekű.