Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Saját termék

Hangszerboltunk a kereskedelmi és javító profil mellett termékek gyártásával is foglalkozik.

A Victoria Music legnagyobb múltra visszatekintő részlege a nádkészítés.

Már több mint húsz éve gyártunk a fafúvós hangszeren játszók számára oboanádat és fagott nádat; tanulók, hobbyzenészek és profi muzsikusok számára is.

Félkész nádanyagaink azok számára készülnek, akik otthon önmaguk szeretnék befejezni a nádat saját igényeik szerint. Ők az elképzeléseikhez leginkább megfelelő átmérőjű, vastagságú és formájú nádanyagot választhatnak. A kész nádak is igazíthatók kedv szerint, de ott már egy beállított test áll a vásárlók rendelkezésre.

Az oboa nád és a fagott nád megmunkálása különféle szerszámokat igényel. Ezek közül több saját gyártmány. Pl. faragókés, dorni (tüske), faragónyelv, levágó tőke, stb.

A nádakat nádtok védi a szállítás és tárolás alatt. Többféle modellt fejlesztettünk ki. Szaküzletünkben kedvére válogathat a különféle színű és méretű nádtokok között. Igényesen megmunkált fából készülnek, így az oboa nád, fagott nád, kontrafagott nád, angolkürt nád, klarinét nád és szaxofon nád természetes szellőzését biztosítja a Victoria nádtok.

Népszerűek a hangszerek tisztításához készített eszközeink is. Törlőkendőinket természetes pamutból készítjük, ezért a hangszer belsejében keletkezett párát tökéletesen magukba szívják. Ezzel megóvják a fából készült hangszereket az elrepedéstől.

A kendő végére erősített rézből esztergált nehezék a könnyű kezelhetőséget biztosítja, miközben óvja a hangszer belső falát a karcolástól. Törlőt készítünk oboához, angolkürthöz, fagotthoz, fuvolához és klarinéthoz. A tökéletes tisztítás érdekében oboához és fagotthoz két-két kendőt gyártunk, külön a hangszer alsó és felső részéhez.

A hangszer ezüstözött mechanikájának tisztításához impregnált mechanikatisztító kendőt ajánlunk. Amely az oxidációt és szennyeződést eltávolítja. Rézfúvósoknak ezüst- vagy lakktisztító kendőt javasolunk.

Saját tervezésű kottafüzeteink különféle méretben, formában és kivitelezésben készülnek. Álló, fekvő formátumban, spirál vagy hagyományos kötésben.

A MusicGraf tollunk egy környezetbarát, speciális 5 kottavonalat húzó toll.

Zenei motívumokkal készített ajándéktárgyaink, ékszereink igényes kivitelben, minőségi anyagokból készülnek.