Üzletünk nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-13.00

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1/316-01-00

 

Fagott

Az 1993-ban alapított cégünknek már kezdetben is egyik fő profilja volt a legismertebb fagott márkák forgalmazása. Próbaszobánk lehetőséget nyújt a különféle márkák és típusok kipróbálására, összehasonlítására. A fagott egyik fontos tartozéka az S-cső. Gazdag kínálatunkból megtalálhatja hangszeréhez a legoptimálisabbat, próbálja ki!
Fagottosok számára is nagy gond a megfelelő nád megtalálása vagy elkészítéséhez a jó minőségű anyag kiválasztása. Ebben is segítünk! Victoria, Danzi, Glotin, Rigotti, Pisoni, stb. anyagok és különféle típusú, erősségű kézi készítésű kipróbált késznádakat forgalmazunk.

A Fény utcai Victoria Music üzlet hangszerész műhelyében szakszerű fagott javítást vállalunk.

 

Kinek milyen hangszert ajánlunk?

„Egy jó hangszerválasztás fél siker a zenetanulás során”

Kezdőknek, zeneiskolásoknak

Évtizedek óta a legelterjedtebb márka jó minősége és megbízhatósága miatt az Oscar Adler cég (régebben Sonora) Németországban készülő modelljei, több éves gyári garanciával. Az Adler fagott készül normál méretben és felszereltséggel, valamint kis kézre kialakított mechanikával is. A nagyon fiataloknak, piciknek tervezett Kinder modellnek még a hangszerteste is könnyített. Léteznek különféle márkanévvel ellátott rövidebb élettartamú Távol-Keleti hangszerek is. Kezdő gyerekeknél elterjedt a Quart és a Quint fagott is. Ezek is könnyebb, kisebb testű hangszerek, de a hangolásuk más, ezenkívül a normál fagottól eltérő méretezésű náddal kell megszólaltatni.

Művészeknek, zenekaroknak

Több, mint két évtizede képviseljük a Magyarországon is igen népszerű Gebrüder Mönnig és Oscar Adler fagottot. A Mönnig cég néhány éve már csak csúcsminőségű hangszerek készítésével foglalkozik. Sok elégedett vásárlónk játszik a nálunk vásárolt Yamaha, Walter, Heckel, Mollenhauer fagotton és kontrafagotton. 

Mire lehet még szüksége egy fagottosnak?